بالاخره این مدرک اقامتی هست یا نه؟!

بالاخره این مدرک اقامتی هست یا نه؟!

یادداشت‌های مطبوعاتی
بلاتکلیفی اتباع دارای مجوز سکونت ادامه دارد. یادداشت منتشر شده در شماره روز ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۲ روزنامه شرق. پیمان حقیقت‌طلب، مدیر پژوهش انجمن دیاران: به هر نهادی که به نظر ربطی به موضوع داشته، سر زده است. متولد ایران است و در ایران درس خوانده و همان‌قدر که یک ایرانی می‌تواند ایران و نهادهایش را بشناسد، او هم می‌شناسد. نامه‌اش به نهاد ریاست‌جمهوری را درمی‌آورد و نشان می‌دهد؛ نامه‌ای که در آن به نمایندگی از یک جمع، مشکل را خطاب به رئیس‌‌جمهور بیان کرده و برده واحد دریافت شکایات مردمی و ثبت کرده و شماره پیگیری هم گرفته است. حتی پیش معاونان وزارت علوم هم رفته و رو‌در‌رو مشکلش را به آنها گفته است؛ اما آنها گفته‌اند کاره‌ای نیستند و هرچه پلیس مهاجرت و اداره اتباع بگوید، همان است. مشکلش این…
Read More
مُهر بی‌مِهری روی اقامت نخبگان مهاجر

مُهر بی‌مِهری روی اقامت نخبگان مهاجر

مصاحبه‌ها
ایران جزو چهار کشور برتر دنیا در پذیرش مهاجر است اما آیا از این فرصت برای رسیدن به مرجعیت علمی استفاده شده؟ مصاحبه با روزنامه قدس در مورد اقامت مهاجران نخبه در ایران. جذب نخبگان و متخصصان مهاجر با هدف توسعه و پیشرفت کشورهای مقصد، یک فرصت طلایی است. به همین دلیل معمولاً کشورهای دنیا نگاه خاصی به این‌گونه افراد در مقایسه با سایر مهاجران دارند و با حمایت از آن‌ها زمینه حضور این گروه را فراهم می‌کنند. حال با توجه به اینکه کشور ما جزو چهار کشور برتر دنیا در پذیرش مهاجران شناخته می‌شود، آیا توانسته‌ایم از این فرصت ارزشمند برای بهره‌مندی بهتر از ظرفیت‌های نخبگان مهاجر به‌ویژه به‌منظور توسعه و تحقق منویات رهبر معظم انقلاب در راستای مرجعیت علمی کشور در سطح منطقه و دنیا استفاده کنیم؟ مهندسان،…
Read More
وقتی که آسیای میانه مرکز جهان بود

وقتی که آسیای میانه مرکز جهان بود

کتاب‌باز
 عنوان فرعی کتاب «روشنگری در محاق» موضوع آن را کاملاً مشخص می‌کند: «عصر طلایی آسیای میانه، از حمله‌ی اعراب تا حکومت تیمور لنگ». در هر دوره‌ای از تاریخ، جغرافیای خاصی مرکز جهان بوده است. بین سال‌های ۸۰۰ تا ۱۲۰۰ میلادی نیز آسیای میانه پیشرو و گرانیگاه جهان بود. دوره‌ای که در تاریخ اسلام به عصر طلایی مشهور است و بسیاری از آثار برتر رشته‌های مختلف علمی توسط دانشمندان مسلمان نگاشته شد. دانشمندانی که اکثرشان اهل فلات ایران و آسیای میانه بودند. روشنگری در محاق نویسنده: فردریک استار مترجم: حسن افشار ناشر: مرکز نوبت چاپ: ۱ سال چاپ: ۱۳۹۸ تعداد صفحات: ۵۶۱ شابک: ۹۷۸۹۶۴۲۱۳۴۴۳۴ عنوان فرعی کتاب روشنگری در محاق موضوع آن را کاملاً مشخص می‌کند: «عصر طلایی آسیای میانه، از حمله‌ی اعراب تا حکومت تیمور لنگ». در هر دوره‌ای از تاریخ، جغرافیای خاصی مرکز جهان بوده است. بین سال‌های…
Read More